21-dagen oefenchallenge actie-pagina

Help Stichting Muziek voor Kinderen door mee te doen met de 21-dagen oefenchallenge!

Muziek voor Kinderen geeft kwetsbare kinderen in Oeganda en Colombia de kans om muziekles te krijgen – en jij kan ons helpen! Jij maakt immers zelf ook muziek, en weet hoe leuk en belangrijk dat is. Door mee te doen met onze 21-dagen-oefen-challenge haal je geld op en zo zorg jij ervoor dat kinderen in andere landen ook muziekles kunnen krijgen. En zelf wordt je door vaak te oefenen ook beter in muziek, dus dat is dubbele winst!

Hoe werkt de 21-dagen oefenchallenge? 

– Van 19 september t/m 9 oktober oefen je iedere dag tenminste 15 minuten op je instrument. Meer mag natuurlijk ook. Elke dag dat dat gelukt is kruis je af op het oefenschema.

– Je zoekt vóór 19 september zoveel mogelijk mensen die je willen sponsoren voor deze actie. Bijvoorbeeld met €0,20, €0,50 of €1,00 per dag. Maar ieder ander bedrag is ook goed. Je vult de namen van je sponsors in op het sponsorformulier dat je onderaan deze pagina kan downloaden
– Je meldt je aan voor de actie door voor 19 september een mail te sturen naar heleen.verleur@xs4all.nl met je naam, de naam van je docent en het mailadres van een van je ouders.
– Zodra je genoeg sponsors hebt gevonden kan je ook het ingevulde sponsorformulier scannen en opsturen naar Heleen.

– na afloop van de actie kan je het opgehaalde bedrag rechtstreeks overmaken naar Muziek voor Kinderen onder vermelding van: “21dagenoefenchallenge -naam leerling – naam docent”. Alle bankgegevens staan op het sponsorformulier.

– Het geld dat door jou opgehaald is komt direct ten goede aan onze muziekprojecten in Oeganda (Kampala) en Colombia (Medellin).

Gaat me dat wel lukken?

Misschien denk je: 21 dagen lang elke dag oefenen, dat lukt me nooit! Maar je kan het in elk geval proberen. Als je een dag echt niet kan oefenen, bijvoorbeeld omdat je een dagje weg bent, kan je toch oefenen met noten lezen of op YouTube luisteren naar muziek die je nu aan het instuderen bent. Dat telt ook. Het belangrijkste is dat je iedere dag met je muziek bezig bent.
Er doen veel andere kinderen mee, je kan de actie volgen op Facebook of Instagram via #21dagenoefenchallengemvk 

De Jingle (optioneel!)

Speciaal voor deze gelegenheid heeft ons bestuurslid en componiste Heleen Verleur een muziekstuk gecomponeerd. De muziek is gebaseerd op een Oegandees kinderliedje en het zou leuk zijn als iedereen die meedoet aan onze actie dit stuk wil instuderen. Er is voor ieder instrument en elk niveau een versie. De link naar de bladmuziek vind je vanaf 1 september onderaan deze pagina.
Het is extra leuk als je een filmpje maakt van jouw versie van de jingle en dat naar ons opstuurt of deelt via Facebook of Instagram. Vraag wel eerst toestemming aan je ouders! Als het mag, vermeld dan altijd de hashtag #21dagenoefenchallengemvk

Ga jij de uitdaging aan? Dat zou geweldig zijn! Meld je dan nú aan bij heleen.verleur@xs4all.nl

Klik hieronder voor de downloads van:
Het Sponsorformulier
De Bladmuziek van de Oegandese jingle
Het Oefenschema