Muziek voor Kinderen

Muziekprojecten en muzieklessen voor kinderen over de hele wereld.

Help mee!

Doneer!

Wil je doneren? Heel graag! Donaties kunnen worden gestort op bankrekening nummer NL24INGB0004231019 ten name van Stichting Muziek voor Kinderen te Amsterdam.

Wat is een ANBI, voordelen en voorwaarden voor organisatie en donateur

Stichting Muziek voor Kinderen is ingeschreven bij de KvK te Amsterdam onder nummer 34343826 en beschikt over een ANBI status. Hierdoor komen giften onder voorwaarde in aanmerking voor belastingaftrek. Alle donaties komen geheel ten goede aan de projecten zelf. De inzet vanuit Nederland gaat op vrijwillige basis en docenten die  naar de projecten reizen, betalen hun reis- en verblijfkosten zelf. Bestuursleden zetten zich geheel belangeloos in en ontvangen geen vergoeding.

Fiscaal nummer van de stichting: 820884340

Instrumenten schenken

Zet je eigen actie op!

Heb jij een leuk idee voor een eigen actie? Misschien wil jij wel oude kleding verkopen, taarten bakken voor verjaardagen, een eigen concertje organiseren, coole dansjes doen op Koningsdag, of straatmuziek spelen op de Dam. Super vet! Laat het ons weten, dan schrijven we een berichtje over jouw actie op de website en onze sociale media.

Word vrijwilliger

Momenteel zijn alleen Samira en het bestuur werkzaam als vrijwilligers. We kunnen altijd handen gebruiken! Wil jij een benefietconcert organiseren, een sponsoractie opzetten, de website bijhouden of misschien zelf naar een van onze projecten afreizen om muziekles te geven? Vertel het ons! Stuur een mailtje naar stmuziekvoorkinderen@gmail.com